Heerlijk er op uit, met de elektrische fiets

Een e-bike is heerlijk. Maar wist je dat er ook talloze accessoires voor zijn? Daar over lees je hier meer!

e-bike accessoires

Net zoals bij de gewone fiets, is er ook voor de Bosch e-bike een reeks aan accessoires verkrijgbaar. Op deze manier kun je jouw elektrische fiets helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Hierbij kun je denken aan een krachtige accu, een reislader of zelfs een handig opbergsysteem voor het eenvoudig vervoeren van boodschappen. Om een goede keuze te kunnen maken uit de diverse accessoires voor de e-bike is het goed om je hierin wat meer te verdiepen. Zo krijg je een beter beeld van de toegevoegde waarde. Met de juiste e-bike accessoires geniet je nog meer van jouw elektrisch aangedreven fiets, en haal je alles uit een sportieve fietstocht of het dagelijks gebruik. Ook als je nadenkt over een fietsvakantie met je e-bike zijn sommige hulpmiddelen en extra’s zeer waardevol.

Accu accessoires voor de e-bike

De accu is een belangrijk onderdeel van jouw e-bike. Dit zorgt ervoor dat je probleemloos lange afstanden kunt blijven fietsen met een krachtige ondersteuning. Toch kan de accu van de e-bike na verloop van tijd afnemen in kracht. Dit kan komen door verkeerd opladen of intensief gebruik. De accu is dan eenvoudig te vervangen. Je kunt kiezen voor een zwaarder exemplaar met een hogere actieradius. Zeker als je regelmatig lange afstanden fiets of nadenkt over een fietsvakantie is dit een waardevolle aanvulling. Ook een oplader is een belangrijk accessoire. Een reis oplader geeft je de mogelijkheid om jouw e-bike waar je ook bent op te kunnen laden. Zeker op vakantie is dit een echte aanrader. Voor elk merk zijn er diverse opladers te koop. Let daarbij goed op of het aantal volts van de oplader past bij jouw accu.

E-bike opbergsystemen

Nog een handige accessoire voor jouw elektrische fiets is een opbergsysteem. Zeker als je vaak lange fietstochten maakt wil je natuurlijk wat mee kunnen nemen. Hierbij kun je denken aan de oplader van de accu, maar ook droge kleding of eten en drinken voor onderweg. Met een opbergsysteem voor de e-bike is dit mogelijk. Een mand aan het stuur of achterop de bagagedrager is speciaal gemaakt voor de e-bike. De accu en het display worden op deze manier niet gehinderd. Ook zijn er speciale shoppers met wielen die je eenvoudig aan de drager van de e-bike bevestigd. Zo kun je jouw boodschappen of bagage op een veilige en makkelijke manier met je meenemen.

Geef een reactie