wietzaden

Waar moet je op letten bij het kopen van wietzaden?

Ons land staat bekend als een land waarin wiet toch wel een belangrijke soort softdrugs is. In ons land kan iedereen dan ook gewoon een paar plantjes thuis hebben, dit valt onder ons gedoogbeleid. Misschien heb jij altijd al eens een paar wietplanten thuis willen hebben. Voordat deze planten groot zijn zal je ze natuurlijk moeten gaan planten. Je hebt hiervoor wietzaden voor de wietplant. Hoe kom je hieraan en wat zijn de dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van wietzaden? Dat vertellen we allemaal in dit artikel.

Wietzaden online kopen

Je kunt in Nederland heel wat winkels vinden waar je wietzaden kunt kopen. Deze zaadjes zijn meestal te koop bij de speciale smartshops. Dit zijn de winkels die alle soorten producten in het assortiment hebben die toch wel enigszins te maken hebben met drugs. Je kan deze winkels vrijwel in elke stad tegenkomen, Amsterdam heeft er bijvoorbeeld veel. Nu kan je ook gewoon even op internet kijken wanneer je de zaadjes wilt hebben. Je kunt immers ook genoeg sites vinden die je in staat stellen om ze online te kopen, dit is wel zo makkelijk.

Zoek de soort zaadjes

Wanneer je dit gedaan hebt is het belangrijk dat je gaat kijken naar de wietzaden die je wilt hebben. Je moet altijd even goed onderzoek doen naar de plant die je wilt hebben. Dit onderzoek zorgt ervoor dat je veel makkelijker kunt berekenen hoeveel ruimte je nodig zal hebben voor de planten. Een buitenplant is veel te groot voor in de woonkamer, je moet dan ook echt even goed kijken naar alle soorten planten die er zijn. Door een lijstje te maken met alle eisen kan je altijd een goede keuze maken.

Het THC gehalte

Als laatste zal je moeten kijken naar het vereiste THC gehalte van de wiet die je dan wilt hebben voor thuis. Als je nog nooit een plant gehad hebt als je niet zo heel veel blowt dan is het altijd goed om een wat lichtere vorm van wietzaden te kopen. Te sterke kopen is nooit een goed idee, vaak zal je dan helemaal uit de wereld zijn. Wees nooit bang om iets te vragen bij de winkel, dit zijn nu eenmaal de personen die je hebt beste kunnen helpen met alle vragen die ook maar iets te maken hebben met wiet.

Geef een reactie