Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest voor echte mannen

Op zoek naar een vrijgezellenfeest voor een groep dappere kerels? Genderneutraal bezig zijn is de trend van nu. Maar vlak voor het huwelijk wil je natuurlijk de bruidegom even op zijn aanstaande rol voorbereiden. Daag hem dus uit met deze stoere mannenactiviteiten en beleef met je groep vrienden een onvergetelijk uitje. Het kost misschien wat blauwe plekken, maar je gaat je gegarandeerd meer man voelen van deze stoere activiteiten.

Crazy 88 spelen op een vrijgezellenfeest

Jij en je maten krijgen een enorme lijst opdrachten mee. Allemaal grappig, allemaal uitdagend. Organiseer een polonaise, maak een videoclip van je groep als straatartiesten, zoen tien random voorbijgangers of verkleed de bruidegom als teddybeer. Niks is te gek bij deze lijst opdrachten!
Vrijgezellenfeest

Lasergamen

Je wordt in een militaire basis losgelaten met een lasergun en de opdracht om het andere team uit te schakelen. Je bent dus met jouw team een paar uur lang een echte legerdivisie. Daarbij ben je aan het rennen, je aan het verstoppen en elkaar dekking aan het geven. Speel strategisch en durf vooruit te stormen om de leden van de tegenpartij zo snel mogelijk voor hun raap te schieten. Superleuk en een lekker stoer stukje male bonding.

Highland Games spelen

Heeft de groom to be nog wat extra testosteron nodig volgens jullie? Schrijf jezelf in voor de Highland Games. Met de echte traditionele krachtsporten die alleen geschikt zijn voor stoere kerels. Zoals paalwerpen, boogschieten, een zwaar parcours en andere onderdelen waarvan je bloed sneller gaat stromen. Voor jouw vrienden de kans om te bewijzen dat ze ballen hebben.

Watersporten

Boek een arrangement met verschillende watersporten om een spetterende dag te beleven. Je gaat hierbij gegarandeerd een nat pak halen, maar dat gaat het 100 procent waard zijn. Leer waterski├źn, zet de aanstaande bruidegom op een jetski, en ga samen een lekker stuk kajakken of kano├źn. Ga op zeiltocht of oefen met een flyboard, waarbij je boven het water zweeft op een krachtige waterstraal. Halverwege je watersportarrangement is er altijd gelegenheid voor een drankje, een stevige lunch of een relaxte barbecue.

Geef een reactie