Reinders

De leukste back 2 school outfits!

Het is nog eventjes vakantie, maar het nieuwe schoolseizoen staat al weer voor de deur. En daar moet je natuurlijk wel goed voor uitgerust zijn! Het is immers algemeen bekend dat iedereen zijn of haar leukste outfits aan wil tijdens de eerste paar weken. Het is tenslotte een frisse start waarin je kan laten zien dat jij helemaal bij bent wat trends betreft. Daarom in deze blog wat snelle outfit tips zodat jij indruk kan maken op je nieuwe klas!

Hiphop blijft aan top

Hiphop cultuur is nu al jaren lang een van de meest dominante cultuurstromen. De hits van Drake en Post Malone hoor je overal en ook het bijbehorende streetwear blijft dominant in het straatbeeld. Schroom daarom ook niet om eens flink uit te pakken met deze stijl. Hij is immers zeer toegankelijk en ontzettend divers. Merken waarmee je vrijwel nooit fout mee kan gaan zijn onder andere: Nike, Adidas, Fila en Daily Paper, maar voor de wat avontuurlijkere onder ons zijn er ook wat speelsere opkomende merken. Neem bijvoorbeeld het Nederlandse merk Reinders van de naam dragende tweelingzussen Marie en Julie. Het merk kenmerkt zich doormiddel van opvallende prints en kleuren waarmee jij gegarandeerd opvalt tijdens je eerste schoolweek!

Accessoires op groot niveau

Hand in hand met de hiphop trend gaat de grote accessoires trend. Denk hierbij aan grote begin 2000’s hoop oorringen en grote kettingen. Accessoires zijn de ideale manier om een wat simpelere outfit naar een hoger niveau te brengen. Ook heuptasjes blijven populair, al helemaal in de wat opvallendere variant. Denk hierbij aan felle neon kleuren of iets met een groot logo. Jeugdmode is compleet in de ban van zogenoemde “flex cultuur” dus logo’s zijn terug op het menu. Pas echter wel op dat je niet oneindig logo’s blijft mengen in een outfit, aangezien dit vaak nog wel flink de plank misslaat.

Blijf jezelf!

Maar uiteindelijk blijft het belangrijkste aspect van een outfit jezelf. Wat ik hiermee wil zeggen is dat wanneer je iets aandoet waar je jezelf eigenlijk niet prettig in voelt, dit duidelijk opvalt. Blijf daarom trouw aan jezelf en geef je eigen invulling aan trends. Zo geef je ook het beste een persoonlijke spin aan je outfits, iets wat bij een hoop mensen ontbreekt. Voel je ook vooral vrij om te experimenteren met wat het beste voor jou werkt, en waarin je je het meest op je gemak voelt! Dat is namelijk het allerbelangrijkste aan mode!

Geef een reactie